Μενου
Καλάθι

Μαρμελάδες/ Σιρόπια/Αλείμματα

Brand: BE KETO
✔ Vegan και χωρίς γλουτένη ✔ Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ✔ 45.3 g υγιεινών λιπαρών ανά 100g προϊόντος ✔ Απλά και ποιοτικά υλικά Το Keto Cream™ White Chocolate & Raspberry with MCT Oil είναι μια πηγή πολύτιμων φυτικών ινών για το σώμα, που παρέχει ένα αίσθημα κορεσμού και επίσης μειώνει την όρ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Brand: BE KETO
✔ Vegan και χωρίς γλουτένη ✔ Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ✔ 51g υγιεινών λιπαρών ανά 100g προϊόντος ✔ Απλά και ποιοτικά υλικά Το Keto cream™ Αμύγδαλο & Βανίλια με έλαιο MCT είναι μια πηγή πολύτιμων φυτικών ινών που παρέχουν μια αίσθηση πληρότητας και μειώνουν την όρεξη. Επιπλέον, τα αμύγδαλα π..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Συλλέγεται από κωνοφόρα δάση της Χαλκιδικής. Ιδιότητες Μελιού: •Το μέλι δρα κατά της κοπώσεως και αυτό πετυχαίνεται με αποθήκευση της φρουκτόζης που περιέχει στο συκώτι ως γλυκογόνο. Εκεί μετατρέπεται σε γλυκόζη, αυξάνοντας έτσι την περιεκτικότητα της στο αίμα.Διευκολύνει την αφομοίωση του α..
13,75€
Χωρίς ΦΠΑ:13,75€
To Proteinella είναι μια κρέμα επάλειψης (spread) με βάση την πρωτεΐνη και ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά, όπως  πρωτεϊνικό ορό γάλακτος, φυτικές ίνες και βιταμίνες. Περιέχει μόνο 7,3 γραμμάρια ζάχαρης ανά 100 γραμμάρια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Θρεπτική κρέμα επάλειψης σε ψωμί ή σνακχωρί..
4,85€
Χωρίς ΦΠΑ:4,85€
Brand: GOODGOOD
Το Sweet Like Syrup μας είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν ορισμένους διατροφικούς περιορισμούς. Περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, προσφέρει εξαιρετική γεύση και δίαιτα χωρίς ενοχές. Για ένα υγιεινό πρωινό, φτιάξτε μερικές τηγανίτες Keto για να τις συνοδεύσετε με το Sweet Like Syrup ..
6,56€
Χωρίς ΦΠΑ:6,56€
Brand: GOODGOOD
Το Sweet Like Syrup είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν ορισμένους διατροφικούς περιορισμούς. Περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, προσφέρει εξαιρετική γεύση και δίαιτα χωρίς ενοχές. Για ένα υγιεινό πρωινό, φτιάξτε μερικές τηγανίτες Keto για να τις συνοδεύσετε με το Sweet Like Syrup της ..
6,56€
Χωρίς ΦΠΑ:6,56€
Brand: GOODGOOD
Μαρμελάδα Φρούτα του Δάσους -Keto Friendly- Χωρίς Πρόσθετα Ζάχαρα GoodGood 330g Πιστεύουμε ότι η ζωή πρέπει να είναι γλυκιά αλλά χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τις μαρμελάδες και τα ζελέ μας χωρίς να ανησυχείτε για την αύξηση των επιπέδων σακχάρου ..
5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,10€
Brand: GOODGOOD
Μαρμελάδα Φράουλα -Keto Friendly- Χωρίς Πρόσθετα Ζάχαρα GoodGood 330g Πιστεύουμε ότι η ζωή πρέπει να είναι γλυκιά αλλά χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τις μαρμελάδες και τα ζελέ της GoodGood χωρίς να ανησυχείτε για την αύξηση των επιπέδων σακχάρου σ..
5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,10€
Brand: GOODGOOD
Μαρμελάδα Φραγκοστάφυλο -Keto Friendly- Χωρίς Πρόσθετα Ζάχαρα GoodGood 330g Πιστεύουμε ότι η ζωή πρέπει να είναι γλυκιά αλλά χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τις μαρμελάδες και τα ζελέ μας χωρίς να ανησυχείτε για την αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο ..
5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,10€
Brand: GOODGOOD
Μαρμελάδα Σύκο -Keto Friendly- Χωρίς Πρόσθετα Ζάχαρα GoodGood 330g Πιστεύουμε ότι η ζωή πρέπει να είναι γλυκιά αλλά χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τις μαρμελάδες και τα ζελέ μας χωρίς να ανησυχείτε για την αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σα..
5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,10€
Brand: GOODGOOD
Μαρμελάδα Πορτοκάλι -Keto Friendly- Χωρίς Πρόσθετα Ζάχαρα GoodGood 330g Πιστεύουμε ότι η ζωή πρέπει να είναι γλυκιά αλλά χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τις μαρμελάδες και τα ζελέ μας χωρίς να ανησυχείτε για την αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα..
5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,10€
Brand: GOODGOOD
Μαρμελάδα Μύρτιλο -Keto Friendly- Χωρίς Πρόσθετα Ζάχαρα GoodGood 330g Πιστεύουμε ότι η ζωή πρέπει να είναι γλυκιά αλλά χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τις μαρμελάδες GoodGood χωρίς να ανησυχείτε για την αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας. Φτι..
5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,10€
Brand: GOODGOOD
Μαρμελάδα Κεράσι -Keto Friendly- Χωρίς Πρόσθετα Ζάχαρα GoodGood 330g Πιστεύουμε ότι η ζωή πρέπει να είναι γλυκιά αλλά χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τις μαρμελάδες και τα ζελέ μας χωρίς να ανησυχείτε για την αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σα..
5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,10€
Brand: GOODGOOD
Μαρμελάδα Βερίκοκο -Keto Friendly- Χωρίς Πρόσθετα Ζάχαρα GoodGood 330g Πιστεύουμε ότι η ζωή πρέπει να είναι γλυκιά αλλά χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τις μαρμελάδες και τα ζελέ μας χωρίς να ανησυχείτε για την αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας. Φτιαγμένες με αληθινά φρούτα κ..
5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,10€
Brand: BE KETO
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ✔ Χωρίς ζάχαρη ✔ Vegan και χωρίς γλουτένη ✔ Μόνο 42 kcal ανά 100 γρ ✔ Τέλειο υποκατάστατο της κλασικής μαρμελάδας Μαρμελάδα υψηλής ποιότητας από φρέσκα φρούτα. Vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μόνο με υγιεινά, φυσικά συστατικά. Είναι ιδανικό για άτομα που ακολο..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,95€
Brand: BE KETO
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ✔ Χωρίς ζάχαρη ✔ Vegan και χωρίς γλουτένη ✔ Μόνο 50 kcal ανά 100 γρ ✔ Τέλειο υποκατάστατο της κλασικής μαρμελάδας Μαρμελάδα υψηλής ποιότητας από φρέσκα φρούτα. Vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μόνο με υγιεινά, φυσικά συστατικά. Είναι ιδανικό για άτομα που ακολο..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,95€
Brand: BE KETO
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ✔ Χωρίς ζάχαρη ✔ Vegan και χωρίς γλουτένη ✔ Μόνο 47 kcal ανά 100 γρ ✔ Τέλειο υποκατάστατο της κλασικής μαρμελάδας Μαρμελάδα υψηλής ποιότητας από φρέσκα φρούτα. Vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μόνο με υγιεινά, φυσικά συστατικά. Είναι ιδανικό για άτομα που ακολο..
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,95€
Brand: BE KETO
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ✔ Vegan και χωρίς γλουτένη ✔ Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ✔ 49g υγιεινών λιπαρών ανά 100g προϊόντος ✔ Απλά και ποιοτικά υλικά Το Keto cream™ Μακαντάμια με έλαιο MCT επιτρέπεται πλήρως σε μια δίαιτα κετο και χαμηλή σε υδατάνθρακες. Τα μακαντάμια ονομάζονται βασίλισσες των ξηρών ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Brand: BE KETO
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ✔ Vegan και χωρίς γλουτένη ✔ Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ✔ 47g υγιεινών λιπαρών ανά 100g προϊόντος ✔ Απλά και ποιοτικά υλικά Το Keto Krem™ Pecan & Salted Caramel με λάδι MCT είναι ένα υψηλής ποιότητας βούτυρο πεκάν που είναι πλήρως συμβατό με τη δίαιτα κετο και χαμηλής περ..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Brand: BE KETO
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ✔ Vegan και χωρίς γλουτένη ✔ Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ✔ 44g υγιεινών λιπαρών ανά 100g προϊόντος ✔ Απλά και ποιοτικά υλικά Το Keto cream™ Φουντούκι με έλαιο MCT είναι μια πηγή πολύτιμων φυτικών ινών που παρέχουν μια αίσθηση πληρότητας και μειώνουν την όρεξη. Επιπλέον, τα φου..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,99€
Κρέμα (άλειμμα) φουντουκιού με κακάο εμπλουτισμένη με πρωτεΐνη ορού γάλακτος, φυτικές ίνες, βιταμίνες και με απίθανη γεύση και υφή. Χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.  Κατάλληλη για άλειμμα σε ψωμί, φρυγανιές, pancakes και άλλα γλυκά. Σε συσκευασία 750gr. Συστατικά: Γλυκαντικό: μαλτ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,50€
Chutney της εταιρίας To Filema Tis Lelas, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Συνοδεύει κρύο ή ζεστό κρέας, πουλερικά σε φέτες, αλλαντικά, τυριά, αυγά ή λαχανικά. Ταιριάζει με αλμυρά μπισκότα ή αλμυρά κουλουράκια, φρέσκο ψωμί και νοστιμίζει τα σάντουιτς ή τα τοστ. Μπορεί ακόμα να π..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
Brand: feelingok
Όταν γεμίζετε το ντουλάπι κατά τη διάρκεια της δίαιτας, είναι απαραίτητο να επιλέγετε τα σωστά προϊόντα που δεν σας επιτρέπουν να πέσετε στην παγίδα να ξεπεράσετε τα επιτρεπόμενα τρόφιμα με σνακ που δεν συνάδουν με το διατροφικό σας πρόγραμμα.  Ακόμη και στις πιο περιορισμένες δίαιτες είναι σημαντι..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,50€
Brand: RITOS
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά Συστατικά: ταχίνι (αλεσμένο σουσάμι) 45%, γλυκαντικές ουσίες: μαλτιτόλη και γλυκοζίτες στεβιόλης (εκχύλισμα του φυτού στέβια), φυτικά έλαια (ηλιέλαιο ή/και βαμβακέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας. Ενδέχεται να ..
3,15€
Χωρίς ΦΠΑ:3,15€
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : ΑΝΑΝΑΣ 75% , ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ , ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ   Η γεύση του καλοκαιριού κλεισμένη σε ένα βάζο! Ο ανανάς είναι ένα τροπικό φρούτο με μεγάλη διατροφική αξία και χαμηλές θερμίδες. Ενδεικτικά, μερικοί τρόποι να εντάξετε τον ανανά στη διατροφή σας είναι: Στο πρωινό με γιαούρτι και σ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ  75% , (ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ , ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΛΟ , ΜΥΡΤΙΛΟ , ΚΕΡΑΣΙ , ΦΡΑΟΥΛΑ) , ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ , ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. Και αυτή η εξαιρετικά γευστική μαρμελάδα περιέχει αυτό το φρούτο τουλάχιστον σε ποσοστό 75% χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Η πανίσχυρη παρέα του δάσους γεμάτη βιταμίνες ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : ΤΟΜΑΤΑ (75%) , ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ , ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ   Και αυτή η εξαιρετικά γευστική μαρμελάδα περιέχει αυτό το φρούτο τουλάχιστον σε ποσοστό 75% χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. Σερβίρεται σε σαλάτες, λευκά τυρ..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : ΤΟΜΑΤΑ (75%) ,ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ , ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ , CHILI FLAKES   Και αυτή η εξαιρετικά γευστική μαρμελάδα περιέχει αυτό το φρούτο τουλάχιστον σε ποσοστό 75% χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. Σερβίρεται σε κρέα..
4,10€
Χωρίς ΦΠΑ:4,10€
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙΟΥ 40% , ΜΗΛΟ 35% , ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ , ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ   Και αυτή η εξαιρετικά γευστική μαρμελάδα περιέχει αυτό το φρούτο τουλάχιστον σε ποσοστό 75% χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Η πιο φίνα επιλογή για κάθε γεύμα! Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρ..
4,60€
Χωρίς ΦΠΑ:4,60€
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : ΜΗΛΟ 70% , ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ , ΣΤΑΦΙΔΕΣ 5% , ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ , ΚΑΝΕΛΑ   Και αυτή η εξαιρετικά γευστική μαρμελάδα περιέχει αυτό το φρούτο τουλάχιστον σε ποσοστό 75% χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Σκεφτείτε τον συνδυασμό του μήλου με τα οφέλη της σταφίδας και το άρωμα της κανέλας. Φέρνει την..
4,12€
Χωρίς ΦΠΑ:4,12€
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ 75% , ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ , ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.   Και αυτή η εξαιρετικά γευστική μαρμελάδα περιέχει αυτό το φρούτο τουλάχιστον σε ποσοστό 75% χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Η απόλυτη λύση για τέλεια σιλουέτα! Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγ..
4,12€
Χωρίς ΦΠΑ:4,12€
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : TOMATA (75%) , ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ , ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ , ΚΑΡΔΑΜΟ , ΠΙΠΕΡΙ , ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ   Χειροποίητη γλυκόξινη σάλτσα 100% από ελληνικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά Μόνο με φυσικά σάκχαρα Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλου τεχνητού γλυκαντικού 100% Φυσικό προϊόν, κατάλληλο για χορτοφάγο..
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,80€
Εμφάνιση 1 έως 32 από 107 (4 Σελ.)