Μενου
Καλάθι

Προστάτης

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής Prostasan της A.Vogel για τη φυσιολογική λειτουργία του προστάτη. Οφέλη Συμβάλλει ευεργετικά: στη διατήρηση του φυσιολογικού μεγέθους του προστάτη, στις ενοχλήσεις της κύστης που προκαλούνται από τη διόγκωση του προστάτη, στην εύρυθμη σεξουαλική λειτουργία. ..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Brand: Health Aid
Health Aid Prostavital Το συμπλήρωμα διατροφής Prostavital της Health Aid είναι μία προηγμένη σύνθεση βιταμινών και μετάλλων με εκχυλίσματα βοτάνων, σε συνεργική δράση που κατόπιν κλινικών μελετών έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στη διατήρηση και την προστασία της υγείας του προστάτη. Συμβάλλει δυναμικ..
39,17€ 61,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,17€
Brand: Solgar
Εμποδίζει την παραγωγή της διυδροτεστοστερόνης που προκαλεί τη διόγκωση του προστάτη έτσι βοηθάει στη μείωση του διογκωμένου προστάτη καλοήθη υπερπλασία του προστάτη και στη μείωση των συμπτωμάτων του όπως συχνή δύσκολη ούρηση κλπ Ανά κάψουλα παρέχονται mg τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Saw Palmetto Berry ..
33,66€ 45,45€
Χωρίς ΦΠΑ:33,66€
Brand: Health Aid
Φοίνικας της Β.Αμερικής(Serenoa Repens), του οποίου οι καρποί έχουν ευεργετική δράση στην υγεία του αδένατου προστάτη. Η φυσικά παραγόμενη τεστοστερόνη από τον οργανισμό, μετατρέπεται σε διυδροτετστοστερόνη,η οποία είναι υπεύθυνη για την καλοήθη διόγκωση του προστάτη. Οι κύριες δραστικές ουσίες του ..
15,27€ 22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,27€
Brand: Health Aid
Φροντίδα για την ανδρική υγεία.   Το Prostavital της Health Aid είναι προηγμένη σύνθεση βιταμινών και μετάλλων με εκχυλίσματα βοτάνων σε συνεργιακή δράση, για τη διατήρηση και τη προστασία της υγείας του προστάτη. Παράλληλα συμβάλλει στη καλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, με αντιφλεγμονώ..
15,15€ 22,50€
Χωρίς ΦΠΑ:15,15€
Brand: Health Aid
Γενικές Πληροφορίες: Χρήσιμο στο δέρμα και για την υγεία του προστάτη. Ο Ψευδάργυρος είναι βασικό μέταλλο για την ομαλή ανάπτυξη και την καλή όραση και ευεργετικό για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος, των οστών και για σύνθεση του κολλαγόνου και των πρωτεϊνών. Επίσης βοηθά στη χρησιμοποίηση της ..
10,90€ 17,69€
Χωρίς ΦΠΑ:10,90€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)