Μενου
Καλάθι

Επιδεσμικό Υλικό

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)

Ένα απαραίτητο στοιχείο για κάθε οικιακό κουτί πρώτων βοηθειών.Αυτοί οι απαλοί δίσκοι πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικοί για τον καθαρισμό και την εφαρμογή προϊόντων, όπως κρέμες και αλοιφές στο δέρμα...
3,15€ 3,75€
Χωρίς ΦΠΑ:3,15€
Αποστειρωμένα Φιλικά προς το δέρμα, χωρίς πόνο κατά την αφαίρεση Μεγάλα επιθέματα, που δεν κολλούν στην πληγή, με αντιμικροβιακό άργυρο Μειώνουν τον κίνδυνο μόλυνσης Τα Αντιμικροβιακά Επιθέματα Sensitive XL είναι αποστειρωμένα επιθέματα τραυμάτων, για την προστασία μεσαίων και μεγάλων καθημερι..
2,28€ 4,12€
Χωρίς ΦΠΑ:2,28€
Τα Hansaplast Universal είναι ιδανικά για να καλύπτουν όλων των ειδών τις μικρές πληγές. Είναι κατασκευασμένο από υλικό το οποίο αναπνέει και απωθεί το νερό.Η αντικολλητική γάζα προστατεύει την πληγή και δημιουργεί ένα προστατευτικό μαξιλάρι.Η ισχυρή κολλητική δράση εξασφαλίζει ότι το επίθεμα παραμ..
2,60€ 5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:2,60€
Το Relief Hot Patch με την εξειδικευμένη φόρμουλά του, εμπλουτισμένο με Vanillyl Butyl Ether, ένα φυσικό θερμαντικό παράγοντα χαμηλής ερεθιστικότητας, εκμεταλλεύεται τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών εκχυλισμάτων του Αρπαγόφυτου, της Άρνικας και της Ιτιάς, για την επιδερμική ανακούφιση των περιο..
5,88€ 8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,88€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)